За нас

КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД e организация с фокус върху образователната сфера.

Намираме и прилагаме разнообразни и ефективни решения за популяризиране на образователни кампании, обекти и организации. Постигаме резултати чрез сътрудничество с медийни партньори и изградени социални контакти. Добрият резултат идва от  правилно планираната работа от подходящия екип. Стратегията за успешни кампании се крие зад визията на нашата компания.

Кое е най-вжно за нас? Отговорността! Присъствието, анализите, дискусиите, създаването на правилните решения, стремежа за добри резултати – всичко това е етикет на нашата работа.

 

Ако искате да представите проекта си по блестящ начин, то тогава изпитайте удоволствието да работите заедно с нас.

Ние приемаме всяка инициатива, като предизвикателство за постигане на цел. Новаторските решения и амбициите са повод за създаването на ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ

Не всеки проект е обречен. Грешката може да не е фатална, но води до загуби на средства, ресурси и възможности!

Ние доказахме, че добрите резултати за нашите клиенти водят до добри резултати и за нас.

 

КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООДCorrect Media ltd е компания предлагаща нов стандарт в комуникациите от сектор образование. Нашият екип преследва отговорно и стриктно целите си. Ние знаем какво е да харесваш задълженията си. Ентусиазъм, гъвкавост и постоянство са основите на нашата работата.

За качествената поддръжка и услуги отговаря сплотен екип от експерти, успешно доказали се през годините.

Мисията на Образователен спрвочник – ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ е да представя мащабно информация за актуалните събития, обекти и кампании от образователната сфера в страната и чужбина.
Членувайки в Образователен справочник – ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ получавате професионален профил и поддръжка, достоен за всеки европейски обект от образователния бранш.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!