Европейски колеж по икономика и управление – Пловдив

Категория: Колежи


Населено място: Пловдив


Адрес: Пловдив, 4004, ул. Задруга 18


Телефон: 032 / 672 362, 032 / 693 716


Имейл: info@ecem.org


Facebook: колеж


Web: http://www.ecem.org/

За насГалерияЗапитване

За периода от своето създаване до днес, Европейски колеж по икономика и управление се наложи като едно от най-добрите специализирани висши учебни заведения в България. Водещата ни позиция и роля на пазара на образователни услуги е естествен резултат от труда и усилията на всеки един член на академичната ни общност. При нас работят и преподават изявени и доказани специалисти в областта на икономическите, социалните, управленските, правните, информационните и поведенските науки. С експертния си опит помагаме на всеки, който се стреми към самоусъвършенстване и постигане на успехи в обществения живот. При нас ще намерите подкрепа и развитие на вашите идеи, знания, умения и инициативи. Ние вярваме в ролята и значението на предприемаческия дух и знаем колко много е важен той за успеха.

Вие, бъдещи студенти, ще бъдете едни от двигателите на утрешния ден, на утрешния бизнес. Вие може да бъдете следващото поколение бизнес лидери, а ние можем да ви усъвършенстваме и да ви подготвим за предизвикателствата в света на бизнеса. Във всички икономически и управленски сфери има дефицит на подготвени кадри, които взема смели решения и постигат впечатляващи резултати. С нас вие ще се превърнете в професионалисти. Уверено ще посрещате предизвикателства, ще преодолявате препятствията!

Европейският колеж по икономика и управление не е просто място за получаване на образование. Колежът е средище за обмяна на идеи, възгледи и опит между студенти, преподаватели и експерти. Тук вие ще бъдете част от една сплотена общност, която е водена от общи ценности, основани на разбирателството, почтеността, отговорността, партньорството и професионализма.

Ако споделяте нашата визия, ще бъдем щастливи да се присъедините към академичната общност на Европейския колеж по икономика и управление. Заедно ще продължим да се развиваме в името на просперитета и успеха, защото сега, повече от всякога успехът е въпрос на избор.

МИСИЯ

Европейският колеж по икономика и управление създава отлично подготвени за предизвикателствата на реалния бизнес профисионалисти в областта на икономиката и управлението, в съответствие с високите съвременни изисквания на икономиката на знанието, чрез портфейл от образователни услуги за квалификация и преквалификация на различни целеви групи.

ЦЕННОСТИ

Общността на Европейски колеж по Икономика и Управление е основана на универсални общочовешки ценности и професионално отношение, като разбирателство, доверие, коректност, почтеност и взаимопомощ.

АКАДЕМНИЧНА ИДЕНТИЧНОСТ

Академичната идентичност на Европейския колеж по Икономика и Управление е олицетворена чрез следните символи:

  • Лого
  • Химн
  • Девиз

Вашето съобщение