Лесно изтегляне на видео или mp3 от YouTube

Лесно изтегляне на видео или mp3 от YouTube

Едва ли има някой, който да не e бил в ситуация да иска да запази видео или mp3 от Youtube, но да не се справя със задачата. Със сигурност в интернет има изключително много инструменти и начини. Избрали сме да ви представим няколко лесни алтернативи за сваляне на любимо видео или песен. А сега да минем към основната част на триковете за изтегляне на видео или mp3 от YouTube.

1.Сваляне на mp3 чрез Savedeo

ScreenHunter_282 Nov. 02 22.03 Savevideo е онлайн платформа за сваляне на видео най-често от Ютуб. Едва ли някой няма да се справи, тъй като принципа за сваляне и е силно опростен. Изберете видеото, което искате да свалите, копирайте URL адреса на клипчето, поставете го в бялото поле и стартирайте натискайки жълтия бутон Download. Хубавото е, че имате различни опции за формат на видеото или аудиото.

2.Теглете със Savefrom

ScreenHunter_283 Nov. 02 22.19Лесно и забавно, без абсолютно никаква разлика се работи и със Savefrom. Доста е популярен за използване и сваляне на видео, дори от Vimeo. Принципът отново е същият – копирате линка, поставяте и сваляте.

3.Искате ли mp3 от видео в YouTube?

ScreenHunter_285 Nov. 02 22.31

 

 

You Tube mp3 е един от най-използваните наични за сваляне на видео от YouTube в mp3.

Поставяте, както сме описали в по-горните начини линк и сваляте, но този път само аудио. Свалянето става бързо и се запазва в папка по избор.

 

 

 

Ако все пак можете да добавите още хитри трикове за сваляне от Youtube  ще ви бъдем благодарни да ги добавите, споделяйки ги в коментар по-долу.

Сподели с приятели

Тагове: , ,

Източник: ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ