На добър час

На добър час

С празнична програма и страхотна атмосфера Приморско изпрати абитуриентите си от випуск` 2017. Ученици от първи до единадесети клас на СУ „Н. Вапцаров“, приятели, родители и близки се събраха в двора на училището, за да станат част от специалния ден.

Дванадесетокласниците прекрачиха за последен път прага на приморското училище,  поздравени с песни и стихове,  балони и  цветя. Те  се включиха и в благотворителната кампания „С тениска на бала“, която подпомага абитуриенти без родители.

На тържеството присъстваха кметът на общината д-р Димитър Германов и председателят на Общински съвет Златина Тюлиева. Градоначалникът отправи своите поздравления, като в края на речта си призова абитуриентите след като преминат обучението, което желаят да продължат, отново да се завръщат в Приморско. „Разбира се, за мен като кмет най-голямата радост ще бъде след завършване и на следващата степен на образование, да се завръщате и да претворявате в дело получените знания именно тук, в Приморско“ , каза кметът.

Поздравления поднесе и директорът на СУ „Н. Вапцаров“ Мариана Казларова, а след това всички учители се сбогуваха с випуск 2017.

На сбогуване абитуриентите засадиха в двора на училището красива магнолия.

С еуфоричното традиционно преброяване до 12 те освободиха балоните, които полетяха в небето, а бурните аплодисменти и пожеланията „На добър час“ поставиха края на официалната част.

Тагове: