Учителят по физика Теодосий Теодосиев ще изнесе лекция в Бургас

Учителят по физика Теодосий Теодосиев ще изнесе лекция в Бургас

Учителят по физика Теодосий Теодосиев – Тео ще представи пред бургазлии мотивиращата лекция за “Успешният човек и методика за формиране на силов интелект”. Дългоочакваната среща ще се проведе на 09 май, четвъртък, от 16.30 часа в зала № 2 на Експозиционен център “Флора Бургас”.

Теодосий Теодосиев е един от най-изявените и признати учители по физика в България повече от 40 години. В школата, създадена от учителя Тео в Казанлък се обучават ученици, които печелят медали по физика от международни олимпиади. Възпитаниците му постигат високи резултати благодарение на специалния му подход при обучение, чрез създаване на експериментални задачи по физика. Негови ученици в момента са професори по физика в на-реномираните университети в света.

Целта на срещата е да обогати познанията на учащите, да подпомогне преподавателите при планирането и организацията на учебния процес, да послужи за по-голяма свобода на избора, както и на възможностите за развитие и самоусъвършенстване в професионалната област.

На подобни събития в Бургас присъстват ученици от бургаски училища и преподаватели от областта на природните науки и екологията.

Организатор на срещата с физика Теодосий Теодосиев е Община Бургас.

Източник: Община Бургас