5 уникални филма които трябва да гледате

5 уникални филма които трябва да гледате

Понякога животът е суров и ни среща с много трудности и препятствия. В такива моменти най-важно е да се запази самообладание и да се помисли трезво как най-ефективно можем да преодолеем трудните моменти. Свикнали сме да казваме, че когато каруцата се обърне пътищата са много, но не е точно така. Човек трябва да се учи от грешките си.

Представяме ви 5 уникални филма, които си заслужава и трябва да гледате, за да разберете, че няма по-силно нещо от човешкия дух:

The Bucket List / Ритни камбаната с финес

След като Джак Никълсън и Морган Фрийман осъзнават, че не им остава много след страшната диагноза, съставят списък с неща, които искат да направят преди да ритнат камбаната и се втурват към околосветското приключение на живота им.

The Pursuit of Happyness / Преследване на щастието

Филм описващ силата на един баща да продължи да се бори за по-добър живот, след като жена му го напуска, остава без дом и пари, а малкия му син е с него през целия този напрегнат период.

Slumdog Millionaire / Беднякът милионер

Носител на 8 награди “ОСКАР”
Това е историята на Джамал Малик (Дев Пател), 18 – годишен сирак от бедните квартали на Мумбай, който ще изживее най-вълнуващия ден от живота си. Цялата страна наблюдава неговата игра в индийската версия на телевизонната игра „Стани богат”.

12 Years a Slave / 12 години в робство

Истинската история на Соломон Нортъп, чиято история разтърсва света в началото на 19-ти век.

Life of Pi / Животът на Пи

Филмът “Животът на Пи” е по едноименния бестселър на Ян Мартел.

Тагове: , ,

Източник: ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ