КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООД e организация с фокус върху образованието в България.

Намираме и прилагаме разнообразни и ефективни решения за популяризиране на образователни кампании, обекти и организации. Постигаме резултати чрез сътрудничество с медийни партньори и изградени социални контакти. Добрият резултат идва от  правилно планираната работа от подходящия екип. Стратегията за успешни кампании се крие зад визията на нашата компания.

Кое е най-вжно за нас? Отговорността! Присъствието, анализите, дискусиите, създаването на правилните решения, стремежа за добри резултати – всичко това е етикет на нашата работа.

 

Ако искате да представите проекта си по блестящ начин, то тогава изпитайте удоволствието да работите заедно с нас.

Ние приемаме всяка инициатива, като предизвикателство за постигане на цел. Новаторските решения и амбициите са повод за създаването на ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ

Не всеки проект е обречен. Грешката може да не е фатална, но води до загуби на средства, ресурси и възможности!

Ние доказахме, че добрите резултати за нашите клиенти водят до добри резултати и за нас.

 

КОРЕКТ МЕДИЯ ЕООДCorrect Media ltd е компания предлагаща нов стандарт в комуникациите от сектор образование. Нашият екип преследва отговорно и стриктно целите си. Ние знаем какво е да харесваш задълженията си. Ентусиазъм, гъвкавост и постоянство са основите на нашата работата.

За качествената поддръжка и услуги отговаря сплотен екип от експерти, успешно доказали се през годините.

Мисията на Образователен спрвочник – ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ е да представя мащабно информация за актуалните събития, обекти и кампании от образователната сфера в България.
Членувайки в Образователен справочник – ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ получавате професионален профил и поддръжка, достоен за всеки европейски обект от образователния бранш.


Мнението на водещи експерти за ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ:

Ангел Ангелов – старши учител по информационни технологии

Като учител аз участвам в разработването на много български и европейски проекти, свързани с образованието. Участието в тях е базирано на изграждането на партньорски отношения с други училища и образователни институции. Радвам се, че в лицето на Obrazovanieto.bg намирам този партньор. Отлично структурираното съдържание, предоставящо информация за университети и провежданите в тях прием и обучения, както и конкретни данни за търсените от мен училища – всичко това прави Obrazovanieto.bg най-използвания от мен справочник.

Ангел Ангелов е старши учител по информационни технологии към СУ „Сава Доброплодни“, гр. Шумен Докторант по Методика на обучението по информатика и информационни технологии към ПУ „Паисий Хилендарски“.


Славчо Панов – SEO експерт в WebsiteDesign

Obrazovanieto.bg е силен, интересен, информативен и полезен сайт за всички, които се интересуват от образование в България, обучения, училища, университети, езикови школи и други.

Едно професионално присъствие в справочника, съпроводено с линк към вашия сайт, ще ви помогне да натрупате сила в очите на търсачките. Това дава  по-голям шанс да ви видят повече хора, които се интересуват от образование. Фигурирането в справочника ще ви даде тласък в правилната посока към плануваните челни позиции в Google.

Славчо Панов е съсобственик и SEO експерт в IT компанията WebsiteDesign. Има опит с оптимизирането на сайтове и дигиталния маркетинг от 2009 година. Фен на бялото seo, автор и лектор.


 

Калин Каракехайов – интернет предприемач и основател на Tool.Domains

 

 

obrazovanieto.bg е богат и отлично структуриран справочник за образование. Светът става все по-динамичен и средата около нас е ключов фактор за успешен и щастлив живот. Тази среда започва да се гради с подходящ избор на училище и университет.

Калин Каракехайов е експерт с огромен опит. Той е дин от главните виновници за нарастването на SEO индустрията в цял свят. Уважаван като колега и лектор, той дава важни насоки за всеки успешен startup. Калин Каракехайов разполага с мащабна мрежа от уеб-ресурси, полезни за нуждите на всеки един сайт.


 

Николай Кръстев – интернет предприемач

Образованието.БГ е както ефективен онлайн справочник за българските университети, колежи, училища, езикови школи, детски градини и детски ясли, така и чудесна платформа за да достигнете до многохилядната му строго подбрана аудитория. Добре е да се използва и за SEO цели, тъй като високият му рейтинг пред търсачките ще донесе само позитиви за уебсайта ви. Работили сме многократно с Образованието.БГ и винаги сме оставали повече от доволни, поради което го препоръчвам и на колеги и приятели.

Николай Кръстев е Интернет предприемач, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Има бутикова компания за изработка на уебсайтове, онлайн магазини и продажба на брандирани домейн имена – NT Websites. От 2009 година се занимава с Оптимизация за търсачки (SEO). Лектор е на конференции, семинари и организира публични и частни обучения за бизнеса.


 

Теодор Захариев – SEO експерт в KIPO.BG

Obrazovanieto.bg е най-силно изявения справочник за образование в България. Сайтът за образование описва силните страни на достойните  учебни заведения, университети, колежидетски градини и др. Присъствието в справочника предоставя публичност от хилядите месечни потребители на сайта, позитиви и авторитет в търсачките. Правилно представената информация в портала извлича максимална резултатност. Личният ни  опит реализира много успешни проекти с екипа на Obrazovanieto.bg . Всеки път сме оставали очаровани от съвместната ни работа.

Теодор Захариев е сред най-изявените SEO експерти в България с над 7 години опит в сферата. Teo е част от успешния екип на уеб агенция Kipo.bg. В свободното си време обича да пише в блога си SEOTeo.info. Има опит като лектор на редица събития сред които SEO конференция, E-Manager Варна, лекции в SoftUni и множество курсове, сред които и SEO курса на Telerik.


Радослав Благоев – топ специалист в сферата на продажбите и маркетинга

Изборът на училище и университет е сериозна крачка за всеки човек, а липсата на информираност може да бъде бариера за направата на правилния избор. Учебната среда, преподавателите и начина на предаване на знания са от изключителна важност за развитието на един индивид. Obrazovanieto.bg е много полезен сайт, от който всеки човек може да получи структурирана информация, която да му помогне в избора на училище или университет.

Радослав Благоев притежава богата експертиза в сферата на продажбите и маркетинга с повече от 15 години опит. Той е сред топ специалистите по продажби и маркетинг в България. Изключително ефективен Бизнес коуч и треньор по продажбени умения. През 2013 г. Радослав Благоев издава първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, в началото на 2017 г. издава и Новата си книга „Хвани Жокера“ , която е посветена на убеждаващата комуникация и ефективните продажби.


 

ЛЮБОМИР АТАНАСОВ – БИЗНЕС ПРЕДПРИЕМАЧ И СПЕЦИАЛИСТ В НАПРАВЛЕНИЯ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И SEO

 

Obrazovanieto.bg е уникален справочник за образование, който събира на едно място полезна информация за учебните заведения в България. Порталът представя най-добрите университети, колежи, училища и детски заведения, като с това бързо и лесно можете да намерите търсеното съдържание за тях само с два клика. Препоръчвам ползването на сайта като образователен инструмент за информация и реклама.

 

Любомир Атанасов е управляващ партньор на Интернет Медия Груп, управител на Дигитална агенция SEOMAX и водещ лектор на курсове по дигитален маркетинг, SEO и уеб дизайн с WordPress в IMG ИТ Академия – Пловдив. С екипът му от специалисти в дигиталната агенция  SEOMAX обслужват клиенти в направления като изграждане и провеждане на цялостни дигитални кампании с цел увеличаване на онлайн продажбите, уеб дизайн и SEO.


 

Велислав Вакарелски – специалист в сферата на SEO и дигитален маркетинг

Obrazovanieto.bg е перфектната онлайн среда към всички частни и държавни образователни институции. С богатия си лесно достъпен образователен справочник, сайта се е изградил като лидер в образователните онлайн ресурси. През годините сме работили многократно с екипа на Образованието.бг в реализирането на успешно онлайн представяне на някои от нашите специални клиенти в тази сфера. Определено можем да го препоръчаме като партньор за Вашето успешно развитие Онлайн.

Велислав Вакарелски е основател и изпълнителен директор на Дигитална агенция Magic Creative. Зад гърба си има над 10 години професионален опит в управлението на маркетинг кампании и стратегии за успешно представяне на бизнес онлайн. Сертифициран е от Google за АdWords (Search; Display; Mobile; Shopping) Mobile sites и Analytics. Участва активно във всички SEO и маркетинг събития.

 


 

Бойко Вучев – собственик на българската марка ПРАВЕЦ

 

Много е трудно в днешната обстановка в България да започнеш от нула и да станеш лидер в конкретна област. Образованието.бг са го постигнали в областта на информационните сайтове свързани с новини, полезна информация, контакти и всичко необходимо за обучението на младите хора в България. Идеята и изпълнението на това да обединиш училищата, преподавателите и учениците в една интернет общност заслужава адмирации.

Бойко Вучев е собственик на българската марка ПРАВЕЦ. Той възражда производството на емблематичната марка от миналото. До този момент марката предлага лаптоп, смартфон и училищен school book. 

 


 

Трифон Боюклийски – онлайн маркетинг експерт

 

Ключът към успешното развитие е добрата информираност. Изборът на подходящо училище и университет е определящ, както за личностното изграждане на човека, така и за кариерното му развитие. Obrazovanieto.bg съумява да събере на едно място изключително полезна информация за важните образователните институции в страната.

Уеб справочникът е най-доброто място за лесно достъпване до информация на образователна тематика. Трифон Боюклийски е основател на PageRules – агенция за дигитален маркетинг, уеб дизайн и реклама. Притежава дългогодишен опит в сферата на SEO оптимизацията и онлайн маркетинга. Под неговото ръководство успешно са реализирани редица онлайн бизнес проекти на българския и международния пазар.

 


 

Никола Минков – SEO специалист

 

Образованието БГ не е просто един справочник за училища, университети, детски школи и детски градини, а уебсайт, даващ пълна, точна и най-вече актуална информация. В днешно време е пълно с директории с кратка и неактуална информация, която обърква потребителя и води до определено разочарование. Винаги трябва да се отнасяме много отговорно и съвестно към образованието, защото то е и ключът към успеха за всеки подрастващ. Аз в личен план имам над 40 индивидуални сертификата свързани с дигитален маркетинг, едно полувисше образованиe и едно висше и не спирам до ден днешен да се образовам и да се уча. Това е ключът към успеха! Подкрепям и препоръчвам Образованието БГ, като един достоверен източник за образователна информация.

Никола Минков има опит като SEO специалист от 2012 година, обича динамиката в google и му доставя удоволствие да изгражда разпознаваеми и успешни марки за пазарите в САЩ, България, Австралия и Великобритания. Никола е собственик на SEO Агенция Serpact. Лектор е на еднo от най-големите събития в България за дигитален маркетинг. Поддържа отлични и близки отношения със световни експерти в бранша на дигиталния маркетинг, с които разработва общи проекти и проучвания.


Георги Христулев – Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор

Вярвам че, всеки който има информация всичко което му трябва е да действа и да я използва. Obrazovanieto.bg дава информацията, дава правото на избора, като събира училищата, университетите, школите на едно място. Когато имаш информацията, изборът е лесен, лесният избор прави действието естествено. Насърчавам всеки, които има нужда от този тип информация да я получава от Образованието.бг

Георги Христулев

Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор. Управител на дигитална агенция Web Direct, съдружник в счетоводна компания QBS, управител на „Агенция за право и финанси“ ООД.