Частна детска градина “Слънчогледи” – София

Категория: Частни детски градини


Населено място: София


Адрес: р-н Панчарево, м. Ширините № 1А


Телефон: 02/4813610


Мобилен: 0885955434


Имейл: detskagradina@slanchogledi.eu


Web: http://www.slanchogledi.eu/

За насГалерияЗапитване

НАШАТА СГРАДА

Частна детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” разполага със специално проектирана база, отговаряща на нуждите на децата в ранна възраст:

  1. Просторни и светли зали за игри и обучение
  2. Озеленен двор и оборудвана детска площадка
  3. Уютна детска спалня
  4. Съвременна мултимедийна апаратура
  5. Уникален детски физкултурен салон

ОРГАНИЗАЦИЯ

Детската градина приема деца от 8.30 ч. до 18.30 ч. всеки работен ден. При нeобходимост и предварителна заявка осигуряваме почасово гледане на децата извън работното време на детската градина.
Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, английски език, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и пет хранения.Менюто е изготвено сезонно по детски рецептурник с гарантирани висококачествени продукти и в съответствие със съвременните изисквания за здравословно хранене. Плодове и салати, мляко, натурални сокове и изворна вода се консумират всеки ден.Всяка седмица са организирани тренировки по плуване, тенис и езда.В програмата са включени екскурзии, ски-училище, море и излети.
Градината работи от 1 септември до 31 юли.

МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ

В детска градина „СЛЪНЧОГЛЕДИ” е осигурен целодневно медицински персонал.Градината се обслужва и от лекарски екип на “Медицински център Младост” ООД София – денонощно звено за неотложна помощ със 17 квалифицирани специалисти и линейки, оборудвани за манипулации извън кабинетите на центъра.Медицинска сестра провежда сутрешен здравен филтър всеки ден. При констатирано неразположение на детето го връща за домашно лечение.

Медицинската сестра следи за:

  • Контрол на хигиената в градината
  • Изготвяне на менюто
  • liКонтрол на хранителните продукти и ястия
  • Измервания и медицински документи на всяко дете

Тя дава указания на преподавателите ежедневно за часа и продължителността на игрите на открито според атмосферните и температурните особености на деня и оказва първа медицинска помощ при инциденти.

ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ

Частното детско заведение в София „СЛЪНЧОГЛЕДИ” е с отворени врати за посещения на родители при спазването на задължителни хигиенни изисквания.Всеки петък семейството получава електронна поща с информация за живота в градината и предстоящи събития, отчет на учебната работа, меню и снимки.Всички родители са добре дошли на нашите празници и открити занимания – скоро те ще бъдат достъпни и директно в интернет.

Вашето съобщение