Разкрийте силните си черти според картината!

Разкрийте силните си черти според картината!

Този тест е разработен от психолози и специалисти по междуличностни отношения, на база на резултати от изследвания в съвременната психология и новите научни разработки. Той е добър ориентир за определяне на предимствата в характера. Достатъчното и единствено условие е да се избере само една картинка от посочените 9. Всяка от тях е ключ към основни черти на личността. Запознайте се със силните си черти според картината!

1.Динамичен, активен, екстраверт. Сконни сте да поемате рискове и да се обвързвате със задължения в името на интересна и разнообразна работа. Рутината ви парализира.

2. Прагматичен професионалист, уверен в силите си. Вие държите живота си под контрол и не разчтитате на случайността или късмета – само на собствените си действия. Решавате проблемите с прости способи, без излишни усложнения. Ползвате се с доверие на работното си място, където ви възлагат важни отговорности, защото сте надеждни. Околните усещат силата на духа ви. Не чувствате удовлетворение, докато не приключите започнатото.

3.Миролюбив, разумен, добронамерен. Общувате с лекота, но в същото време сте много предпазливи. Без проблем създавате приятелства, но обичате независимостта и уединението. От време навреме изпитвате нужда да си вземете почивка от света и да останете насаме със себе си, за да размишлявате над смисъла на живота и да се наслаждавате на уединението си. Но никога не изпитвате самота. В хармония сте както със себе си, така и с околния свят и цените това, което ви предлага животът.

4. Независим, чужд на условностите, прям. Винаги следвате своя път и не признавате пречките. Имате артистични способности, които проявявате в работата си или в свободното си време. Държите на свободата толкова много, че често постъпвате съвсем различно от очакванията на другите към вас. Живеете според собствените си представи и убеждения за живота дори и това да означава да „плувате срещу течението.”

5. Уверен в способностите си анализатор, на когото може да се разчита. Мълниеносната свръхчувствителност, с която сте надарени ви помага да разпознаете безпогрешно и преди всички това, което наистина е ценно. Културата играе особено важна роля в живота ви. Имате собствен стил – ексклузивен и елегантен, независим от масовата мода. Идеалът, по който градите живота си, до голяма степен е обусловен от удоволствията, които той носи.

6. Романтичен, мечтателен, емоционален. Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да гледате на нещата от рационална гледна точка. По-важно за вас е какво казват чувствата. За вас е важно да имате мечти. Хората, които отричат романтиката и се ръководят само от разума не са ви интересни. Не приемате нищо, което може да ограничи разнообразието на вашите емоции и чувства.

7. Склонен към самоанализи и размишления, чувствителен. Не понасяте повърхностното отношение към живота. Предпочитате да бъдете насаме със себе си, отколкото да търпите празно дърдорене. Но това не ви пречи да имате пълноценни отношения с вашите приятели, което ви осигурява вътрешното спокойствие и усещане за хармония, толкова необходими за доброто ви самочувствие.

8. Безгрижен, весел, оптимист. Животът за вас е свобода и спонтанност, стараете се да се насладите на всеки миг. Вашият девиз е: „Веднъж се живее!”. Открити сте за нови впечатления, любознателни сте и обичате промените. Изследвате непрестанно границите на вашето обкръжение и посрещате с радост изненадите.

9. Жизнен, уравновесен, хармоничен. Цените естественността и простотата. Хората се чувстват комфортно с вас, защото стоите здраво стъпили на земята и на вас може да се разчита. Създавате усещане за закрила на тези, които обичате и са ви скъпи.

Тагове: , , ,

Източник: www.manager.bg