Детски кът Монтесито

Категория: Детски центрове


Населено място: София


Адрес: бул. “Цариградско шосе” 357


Телефон: 0882 113637


Мобилен: 0882 113636


Имейл: info@montecitokids.bg


Facebook: "MONTECITO KIDS"


Web: http://montecitokids.bg/

За насГалерияЗапитване

Детски кът и парти център “MONTECITO KIDS”

“MONTECITO KIDS” е на два етажа с площ 370 кв.м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоражение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по-малките деца. За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

На втория етаж е зоната за щури партита и рождени дни, които организираме по всякакъв повод и без повод, но най-любими са ни рождените дни. Организираме детска дискотека и караоке с много танци и веселие. По Ваше желание можем да предложим и клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, тематични партита и много други забавления. Родителите също няма да скучаят. Те могат да се разположат в парти зоната или в кокетната и уютна обстановка на Ресторант – Градина “MONTECITO” (www.hotelmontecito.bg/restaurant) в непосредствена близост до детския кът. В ресторанта ще Ви предложим, голямо разнообразие от вкусни ястия и напитки на достъпни цени.

В детски кът Монтесито се работи само с висококачествени, еко и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри!

При нас:

 • Всяка игра е приключение!
 • Творим на воля!
 • Храним се здравословно!
 • Обичаме еко играчките от естествени материали с висока игрова стойност!
 • Играем с най-усмихнатите аниматори!
 • Организираме най-веселите партита, рождени дни и детски забави.

Други услуги:

 • рисуване на лице;
 • четене на приказки;
 • гледане на анимационни филмчета.

Игри в детски кът “MONTECITO KIDS”

Социализирането на децата в общност с други хора е един от ключовите аспекти за неговото личностно, социално и емоционално развитие. Тези умения включват усвояването на определени правила, социални норми, език и начин на общуване, модели на поведение, ценности и нагласи. За да развие богат набор от социални умения, детето следва да натрупа опит от общуване в различни социални общности.

Играта е основното занимание на детето. Когато детето играе, то живее в свой собствен, прекрасен и вълнуващ свят. Този свят при нас е реален и хилядите забавления, които можем да му предоставим ще го направят незабравим. Какво по-приятно от това, Вашето дете да обогати себе си с разнообразни игри и щури приключения? Ние от „Montecito Kids”, можем да предложим различни варианти на забавления за деца на всякаква възраст.

В различните възрасти, децата възприемат играта по различен начин. На 5 месеца започват да хващат предмети. В края на първата година децата стават по-сръчни и започват да опознават заобикалящия ги свят. Към втората година играта с топка става любима – търкалят я по пода и в последстие започват да я подават и хващат. През третата година настъпва преход от предметната към сюжетно – ролевата игра, взаимствайки от света на възрастните. През четвъртата година тази игра (сюжетно-ролевата) става най-важна в неговия свят. Тя може да продължава с часове и дни, стига сюжета да представлява интерес за него. Детето започва да се справя все по-добре с пъзелите, кубчетата с картинки, строителните мозайки и много често те се превръщат в декор за сюжетно-ролевата игра. Включват се и елементи на трудова дейност – пране на дрешките на куклите, почистване и подреждане на дома, готвене, ремонтиране на играчки и още много други неща. Говорът се усъвършенства и детето започва да води все по-богат разговор с човека, намиращ се покрай него. През следващите години то започва да развива все по-сложни сюжети – картите и доминото, които първоначално са служили за декор, започват да се превръщат в различен, по-интересен начин за игра – с правила. А игрите с правила, могат да бъдат изключително забавни, щури и учещи децата на логическото мислене, честност, отборна игра, взаимно разбиране и спазване на дисциплина по зададени критерии и норми.

Цветове

 • Играта може да се играе от всякакви възрасти и е особено подходяща за деца, които учат цветовете. Пуснете музика и танцувайте с малчуганите. Когат спрете музиката, веднага кажете произволен цвят. Децата на свой ред трябва да хванат предмет със съответния цвят. Тези, които не се справят с намирането на цветовете – изгарят и се присъединяват към екипа на журито.

Летящо килимче

 • Играе се от минимум двама души. Необходимо е голямо парче плат, което ще е вашето летящо килимче (може да се замести с покривка за маса или голям квадратен шал).Всички участници държат летящото килимче с две ръце и се подреждат на симетрично разстояние един от друг. Върху опънатото килимче се поставят 4-5 предмета ( може плюшени инграчки или балони ). Играчите подскачайки в синхрон , повдигат килимчето, за да полети. Целта е предметите да не падат на земята, а играчите да се стремят да ги улавят с килимчето , след всеки „ полет “ . За по-голяма сложност увеличавайте броя на предметите, след всеки скок.

Музикален стол

 • За тази игра Ви трябва свободно място и няколко стола, които да са с един по-малко. Пуснете музика , на която децата да танцуват в кръг около столовете. Когато музиката спре, трябва всеки да си намери стол и да седне. Този, който не е успял , отпада от играта, а вие махате един стол. Така играта продължава , докато остане един победител, който ще спечели някаква малка награда ( или второ парче от тортата ) .

Асоциации

 • В играта участват произволен брой деца. Всички сядат в кръг, първият казва някаква дума на ухото на съседа си , който трябва да каже на ухото на следващото до него дете първата асоциация с тази дума, третият продължава веригата и така докото думите не стигнат до първият участник.Ако във верижното предаване, смисълът на думата не се е загубил, се счита че играта е била успешна.
  Например : училище – уча, чета, пиша, тетрадка и т.н.

Балониада

 • Подходяща е за деца над 4 години. Играе се от минимум 4 деца. Играчите се разделят на отбори с равен брой участници. За играта са необходими въже или лента с дължина около 2 метра и няколко балона. Въжето се държи на височина не по-висока от тази на децата. Разделят се на два отбора от двете страни на въжето. Целта на играта е балоните да се прехвърлят възможно най-бързо в противниковото поле, като задължително трябва да преминават над опънатото въже. Победител е този отбор, който има по-малко балони в своята половина.

Арт ателие “MONTECITO KIDS”

Всяко дете има богат избор от различни занимания в зависимост от своите интереси:

 • апликация с цветна хартия;
 • апликация с боб, леща, макарони и ориз;
 • ателие моите ръчички;
 • декориране на кошничка с пластилин и цветна хартия;
 • декориране на шишарки с пластилин;
 • изработване на фигурки от пластилин;
 • изработване на бижута от макарони и мъниста;
 • изработване на пясъчна картина;
 • изработване на поздравителна картичка;
 • изработване на рамка за снимка;
 • изработване на сувенир от цветна сол;
 • изработване на фигурки от захарно тесто;
 • изработване на колаж;
 • оцветяване на стъклена чаша или купичка;
 • оцветяване на дървена фигурка;
 • оцветяване на гипсова фигурка;
 • оцветяване на фигурки от стиропор;
 • оцветяване на фигурка от солено тесто;
 • декориране на шишарки;
 • оцветяване на тениска;
 • оцветяване на витражи;
 • рисуване с гъба по специална технология…

ДЕТСКИ ПАРТИТА И РОЖДЕНИ ДНИ В “MONTECITO KIDS”

Детски кът и парти център „Montecito kids” е магическо място, където мечтите на всяко дете оживяват. Екипът ни винаги e готов да сътвори вълшебен празник за Вашето дете! Владеем до съвършенство организацията на щури и весели партита, които ще се помнят дълго време от всички малчугани. Аниматорите ни подхождат персонално, защото всеки празнуващ е уникален за нас. Игрите и веселията са съобразени с възрастта, предпочитания и пола на децата. Осигурили сме вълшебни покани, парти аксесоари и украса от цветни балони, за да са още по-щастливи малките сладури.

Паролата за рожден ден съдържа 3 числа, които оределят цената при организиране на тържества: часове, брой деца и заетост на детския кът. Подбрали сме различни варианти на детски менюта, които да бъдат здравословни и в съчетание с вкусовите предпочитания на малките лакомници. Родителите също няма да скучаят. Те могат да се разположат в залата за партита при децата, за да се наслаждават на техните игри и усмивки, а може и да се почерпят с гости си в Ресторант – градина “MONTECITO ” (www.hotelmontecito.bg/restaurant), намиращ се в непосредствена близост до детския кът. Ресторант с кокетна и уютна обстановка или градина, изпълнена с очарователна зеленина и отделни шатри – това решавате Вие.Предлага се голямо разнообразие от приготвени на място вкусни ястия, както и разнообразни напитки на достъпни цени.

Парти – Рожден ден с позволено свободно посещение за деца, които не са гости на Вашето тържество. Ще се налудуват всички, без да се възпрепятства празника.

VIP party – Рожден ден на затворени врати за външни гости със специална табела „VIP party – достапът на външни лица е забранен“.
Предлагаме и богат избор от тематични програми, които ще принесат Вашите малчугани в света на любимите им герои. Можем заедно да сбъднем мечтите на всеки принц и принцеса!

ПИРАТСКО ПАРТИ – тук те очаква щуро пиратско приключение в търсене на скритото съкровище. Ще преминеш през поредица от битки, да отгатнеш тайни и мистерии, ще спечелиш повече черепи, напред към победата! Искаш ли за да завладееш острова на пиратите и да откриеш съкровището?!

БОНБОНЕНО ПАРТИ – това е Бонбонено кралство, пълно с бонбони, бисквити и шоколад. Очаква те най-сладкото парти с много вкусни игри и състезания за вкусотии. Можеш да спечелиш най-много лакомства и да бъдеш Крал или Кралица на бонбоненото парти.

МУЗИКАЛНО ПАРТИ С DJ – музика, танци и игри; много щури веселби, хитове и любими песни с изненади чудесни.

ПРИНЦЕСКО ПАРТИ – Принцеси от приказките са гости специално за теб. Те ще дойдат в твоя свят, за да направят вълшебен празника, изпълнен с приключения и много подаръци.

СТРАШНО-СМЕШНО ПАРТИ – ако не те е страх от вещици и от гадини, можеш да разгадаваш заклинания и да забъркваш отвари – то това е твоето парти.

РАБОТИЛНИЦА ЗА ЧУДЕСА – ако обичате да творите – то това парти е за теб. Ще изработваме различни украшения за теб и мама, а за тати може да направим нов ключодържател.

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО – нашето пътуване започва от каменната ера, минава през китайските династии, после отиваме в Египет, а от там ще се разходим по Млечния път… Къде
ще отидем след това?! Ще разбереш ако се включиш в нашето приключение.

ПАРТИ С ЛЮБИМ ГЕРОЙ – Приказна фея, пират, вещица, Пипи Дългото Чорапче, Стефани, Принцеса, Хана Монтана, Батман, Спайдърмен или друг твой любим герой ще забавляват теб и твоите гости. Очакват те изненади!

За да поръчате вълшебно и щуро парти моля заявете дата и час, които може запазете с капаро от 100 лв. в брой. Ние ще сбъднем всяко желание, дори да не е описано тук!

ВАЖНО! Промени могат да се правят не по-късно от 3 дни преди самото събитие.

Заповядайте при нас, заедно да играем и щуреем в захлас!!!

Вашето съобщение