„Дни на кариерата” 2015 г. – финално събитие

„Дни на кариерата” 2015 г. – финално събитие

Съвременният пазар на труда силно се отличава от този, който е бил познат на предишните поколения. Днес съществуват хиляди нови професии, появили се в последните десетилетия и заместващи дейности, които вече нямат приложение.Въпреки това и много от традиционните професии са все още практикувани. Именно пресечната точка между тези кариерни реализации търси кариерният форум „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти”. Презентирайки на едно място множество добри и търсени професии, събитието открива нови хоризонти пред младите експерти, които са в началото на професионалния си път.

Дни на кариерата” е поредица от събития, които предоставят реална възможност на студенти и наскоро завършили специалисти да се реализират в желаната от тях област и да стартират професионалната си кариера при надежден работодател. Последното издание за годината е в областта на 5 атрактивни сектора и ще се проведе на 3 декември  във фоайето и залите на УНСС. Там със свои щандове ще разполагат десетки утвърдени работодатели, опериращи на българския пазар. Те ще очакват да открият подходящи потенциални служители за всички свои вакантни позиции.

Възможностите, които разкрива кариерният форум са повече от добри. Всяка година множество компании наемат на работа или стаж стотици млади хора след традиционното събитие в най-стария икономически университет. Голяма част от тях продължават професионалния си път при тези работодатели и впоследствие се утвърждават като експерти от високо ниво. Именно затова подобни мероприятия не бива да бъдат пропускани. Те са изключително подходящи за всички амбициозни млади хора, които желаят реално да подобрят познанията си и да навлязат в истинска бизнес среда. Шансът да го сторят е много висок на „Дни на кариерата”.

Ежегодното събитие, организирано отново от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, ще се проведе на 3 декември в УНСС. Над 60 компании са заявили вече участието си. За посетители входът е както винаги безплатен.

Тагове: ,

Източник: JobTiger