Комплект за сглобяване на смартфон ПРАВЕЦ

Комплект за сглобяване на смартфон ПРАВЕЦ

Спомняте ли си българската марка ПРАВЕЦ?

Ето и нещо ново поркай нея. Собственикът на марката Правец, г-н Бойко Вучев пусна ново предизвикателство за любителите на бранда. С леко намигване към недалечното минало на България, когато съществуваха кръжоци и клубове за млади ентусиасти. Най-новият продукт на Правец Компютри се нарича “Комплект за сглобяване на смартфон”. Уникален комплект за сглобяване на смартфон ПРАВЕЦ с упътване и всичко необходимо за вашия нов смартфон. Правец предлага радостта от купчината елементи до работещия смартфон, готов за ползване.

Какво включва Правец 4++

Предлагаме уникален по рода си комплект за сглобяване на смартфон Правец 4++. Предназначен е за хора с интерес към техниката и любители на електрониката. Комплектован е с необходимите инструменти и пълно ръководство за сглобяване. Също така има и видео – упътване. Но това не е края на забавлението. Комплектът притежава и среда за програмиране Android Studio, позволяващ разработка на приложения и софтуерни модификации на смартфона.

За кой е подходящ този интересен комплект?

Предназначен е също така за ученици и студенти в областта на електрониката и телекомуникациите. Чрез него те ще се запознаят не само с теоретичната част на комуникациите, а и с хардуерната и практическа част – от набор на компоненти до готов за работа уред. Така всеки един потребител на продукта се превръща от обикновен ползвател в технически запознат човек, знаещ какво точно съдържа един смартфон.

Поръчайте комплект за сглобяване на смартфон

Тагове: