Блестящ мини лаптоп Правец SchoolBook – за отличници

Блестящ мини лаптоп Правец SchoolBook –  за отличници

В днешно време технологиите навлизат скоростно в образователната система. Учителите прилагат стратегии с модерни компютърни приложения, с които постигат завидни резултати. Да поддържаш вниманието на учениците е труден процес, който всеки преподавател приема, като своя мисия. Новите технологии оцветяват скучните часове, дават разнообразие от възможности, свързани с предметите в класната стая. Добрите резултати не закъсняват.

История

Марката ПРАВЕЦ навлиза през 1983 г. със създаването на 8 битовите компютри в България. Производството се е извършвало в родния град на Тодор Живков, където е построен специален завод. Първият професионален компютър е Правец 16. Много млади хора нямат идея, че през онова време сме имали компютърна индустрия в България. Страната е изпреварвала много други държави през социализма с производството на компютри и софтуер от млади български специалисти.

Искате ли да знаете кое е най-хубавото?

Правец SchoolBook

Традициите се завръщат със същата тази историческа марка, предизвикваща спомени и носталгия, но с една нова и модерна визия. Правец SchoolBook е мини лаптоп, създаден и насочен за нуждите на учениците.

Това е страхотно:
Лаптопът разполага с функционален екран, който се върти на 360 градуса. Тази екстра трансформира устройството от лаптоп в удобен таблет за лесно четене на книги и учебници. Дисплеят на устройството притежава контрастен екран със супер чувствителен 5 точков тъч. Използвайте приложения за рисуване без никакъв проблем. Клавиатурата е неделима част от екрана, с което лаптопа е защитен от удари. Операционната система Android дава възможност за арсенал от безплатни приложения. Образователният Правец SchoolBook е с IV физически ядра и мощна батерия. Вграден софтуер дава възможност за четене на електронни учебници. Теглото е само 850 грама, което го прави супер лек и компактен. Запознайте се потробно с техническата спецификация на SchoolBook.

Как да поръчаме Правец SchoolBook?

Можете да направите поръчка от образователния магазин на ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ

Тагове: , , , ,