Мащабна конференция в Пловдив по онлайн маркетинг и търовия – Digital4Plovdiv

Мащабна конференция в Пловдив по онлайн маркетинг и търовия – Digital4Plovdiv

На 30 ноември 2017 година ще се проведе мащабна конференцията на тема Онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv.

На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив – д.и.н Добрина Проданова.

Част от темите на Digital4Plovdiv ще бъдат:

• E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
• Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като Best Practice и Workshop направления.

Лекторският състав е много-добър и се очертава сериозна практически насочена конференция. Ето няколко имена на лектори: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Елена Арнаудова (Google), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Любомир Атанасов (SEOMAX.BG), Димитър Селенски (Selmatic), и още много известни специалисти от дигиталния свят.

 

Включете се в конференцията Digital4Plovdiv 2017 със специална отстъпка за Образованието.бг с промокод: “Obrazovanieto4Digital“, който включва 15% отстъпка от редовната цена и цената за networking cocktail след събитието.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията събитието: www.digital4plovdiv.com

Тагове: , ,