Секс с ученици – причина за 22 години затвор за учителка

Секс с ученици – причина за 22 години затвор за учителка

Американката Дженифър Фихтер беше осъдена на 22 години затвор за това, че дълго време е правила секс с трима 17-годишни свои ученици. По данни на следствието, интимностите между 30-годишната преподавателка и нейните непълнолетни възпитаници, са ставали в квартира й, колата й и в жилището на ученик, когато майка му е отсъствала. От един от учениците Фихтер е забременяла й е направила аборт. За това става ясно от телефонен разговор между нея и един от любовниците й, чийто запис е представен в съда.

Обвинението е искало Фихтер да бъде затворена за 25 години, но съдията е присъдил 22. Преди изслушването на присъдата учителката се е извинила на семействата на децата, както и пред своите роднини. „Ненавиждам егоизма си и това, до което той ме доведе. Това беше егоистична постъпка, за която много съжалявам. Ако можех бих върнала времето и първо бих помислила за моите ученици и след това за себе си”, каза Фихтер.

„Тя е болна. Виждах как губя сина си и не мога да направя нищо”, каза една от майките на ученик, с когото преподавателката е спала. Подсъдимата е карала учениците да лъжат родителите си.

Фихтер е арестувана през 2014 г., след като полицията я е засякла няколко пъти да прави секс в автомобила си. Първите записи обаче датират още от 2008 г., когато тя е трябвало да напусне предходното си работно място, заради непристойно поведение с 8-мокласник. През 2011 г. успява да си намери работа като преподавател по английски език в училище в Тампа, щата Флорида.

Тагове: ,

Източник: ФАКТИ