Топ инструмент за продуктивност, прилаган от все повече учители

Топ инструмент за продуктивност, прилаган от все повече учители

Учителското ежедневие не може да се опише. Мисията е винаги успешна, но на цената на много труд, усилия и дисциплина. Успешните учители са ярки личности, които успяват да управляват време и ангажименти, съчетавайки работа и личен живот. Отношението към подреденото ежедневие създава удобство за приятна работа. На всеки се е случвало да забрави, хора сме, не сме машини, човешко е.

Признаваме, и на нас се е случвало да забравяме или да пропуснем задача. В процес на работа започнахме да използваме интересни инструменти, с които грешките намаляват, а работата ни става все по подредена и приятна.

От следващите редове ще разберете как да създавате списък със задачи, с което да улесните планираната работа. Програмата, с която предстои да ви запознаем, намира приложение в разнообразни области. С нея можете да съхранявате и пишете всичко, което е важно за вас.

 
инструмент за продуктивност

EssentialPIM – инструмент за управление на задачи

Приложението, с което лично ние даваме старт на работния ден. Изключително лесен, подходящ за Windows, iOS и Android, EssentialPIM напомня за всяка задача. Изготвянето на програма за работната седмица е удоволствие, задачите имат опции за приоритет и цветова гама, можете да си водите бележки, да си създавате списък с контакти, да адаптирате имейла си и да се наслаждавате на работата си с лекота. Приложението притежава най-необходимите неща за управление на задачи и може да се използва ефективно на всеки училищен компютър.

Най-хубавото е, че може да се използва безплатно и има българска версия.
Този инструмент за продуктивност помага на съвременния учител при организиране на задачите. Трикът за продуктивност е в рационалното разпределяне.

Ако ви е харесала статията, не забравяйте да я споделите!

Тагове: , , ,