Начално училище “Любен Каравелов” – Китен

Категория: Училища


Населено място: Китен


Адрес: ул. "Атлиман"7


Телефон: 0550 36962


Мобилен: 0886083969


Имейл: nu_kiten@abv.bg


Web: http://

За насГалерияЗапитване
Начално училище “Любен Каравелов” се намира в морски курорт Китен, община Приморско. В училището се извършва прием на първокласници и се обучават ученици до 4 клас за придобиване на диплома за начално образование.

Учебното заведение разполага със самостоятелен образователен корпус, класни стаи и кабинети, библиотека и голяма спортна площадка. Учебните стаи към училището притежават необходимите учебни средства, спомагащи за учебния процес.

Работният процес е в ръцете на висококвалифицирани учители и педагози, които обучават деца от 1 до 4 клас. Тяхна основна мисия е да пробудят в децата интерес към учебния материал и свързаните с него дейности. За тази цел обучаващите използват модерни методи за преподаване и полагат изключителна отговорност и изобретателност.
Директор на училището е г-жа Мария Николова Иванова.

Учениците от началното училище имат възможност да се включат и в редица извънкласни дейности и групи, който допълнително развиват техните възможности и таланти.

Избирайки Начално училище Любен Каравелов, ще осигурите на вашите деца отлична подготовка и качествено начално образование.

Очаква се актуализация.

Вашето съобщение