Детски езиков лагер LuckyKids

Категория: Езикови школи


Населено място: Банско


Адрес: ул. „Кир Благо Тодев“ 4–10


Телефон: + 359 2 806 61 78


Мобилен: + 359 879 111 222


Имейл: reserv@luckykids.bg


Facebook: Lucky Kids- Лъки Кидс


Web: https://www.luckykids.bg

Детският международен езиков лагер LuckyKids

Детският международен езиков лагер LuckyKids се организира от 2012 г., в луксозния петзвезден Апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс. В лагера се приемат деца на възраст от 5-14 год., а периодът на провеждане на лагера е от средата на юни до началото на септември месец. От две години, поради големия интерес, лагерът се провежда за 1 седмица и по време на пролетната ваканция. Занятията, игрите и забавленията за децата се провеждат изцяло на английски език, като интензивното обучение по езика е в рамките на 4 часа всеки ден. Именно затова LuckyKids се смята за безспорен аналог на международното чуждоезиково обучение, което се предлага извън България. Екипът, който работи в детски езиков лагер LuckyKids е от утвърдени специалисти в областта на педагогиката и чуждоезиковото обучение, с дългогодишен опит и отлични познания по езика. Част от преподавателите са с матерен английски език. Освен преподавателите, за децата се грижат и професионални аниматори, като разпределението е в съотношение 1:5 – възрастен : дете. Освен отличното обучение и добра грижа, лагерът предоставя и изключително голямо разнообразие от активности за своите малки гости. При нас децата преживяват една необикновена ваканция, изпълнена с безброй приключения, съчетаваща придобиването на нови знания по английски език със забавления и всекидневни атракции в планината.   Предимства на детския езиков лагер LuckyKids:
  • Лагерът е изцяло на английски език.
  • Преподавателите и аниматорите са професионалисти с доказан опит, перфектно владеещи езика.
  • Организират се всекидневни активности сред природата и чистия въздух на Пирин, Рила и Родопите.
  • Настаняването е в луксозен петзвезден хотел в Банско.
  • Изключително внимание за сигурността на децата. Медицинска грижа през цялото време.
  • Лагерът помага на децата да изградят добродетели като честност, екипен дух, толерантност, възпитава ги как да общуват.
  • Цената за участие в лагера е в пъти по-ниска в сравнение с подобни лагери зад граница, а качеството на предлаганото обучение е конкурентно, на изключително високо ниво, а активностите – много по-разнообразни.
УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМ В  LUCKYKIDS В детския езиков лагер LuckyKids се приемат деца от 5-14 год. . Възрастовите ограничения за прием са както следва: Деца от 5-7 год. – се приемат в лагера само с придружител Деца от 7-14 год. – могат да посетят лагера самостоятелно https://www.youtube.com/watch?v=Zu5NP7y8R9k