Сега е момента да преминеш Курс по пчеларство – НПП 2017/2019

Сега е момента да преминеш Курс по пчеларство – НПП 2017/2019

Метод, който ще ви помогне при избора на пчеларско обучение:

Пчлеарството в България се развива динамично с всяка изминала година. Опитът и богатата литература са главен фактор за благоприятното хоби за едни и бизнес за други. В последните години се дава възможност за финансова помощ на пчеларите в страната чрез пчеларската програма на ДФЗ. Всеки пчелар осъзнава рано или късно, че нищо не губи, ако стане бенефициент по Националната пчеларска програма. Тя дава възможност за субсидии, които не са за подценяване. За новия програмен период са предвидени средства за финансова помощ по съответните мерки А, Б, В, Г, Д. За да се възползвате, е необходимо да се регистрирате в ДФЗ като пчелар и да отговаряте на техните изисквания. Едно от най-важните условия, което много практикуващи пренебрегват и разбират в последния момент, е че трябва да преминат задължителено обучение по пчеларство – уроци по пчеларство от 30 учебни часа. От курса има дивидент от допълнителни 10 точки за пчеларската програма. Всеки бенефициент преминал обучението се сертифицира. Освен точките и придобитото знание всеки получава удостоверение, с което става легитимен кандидат по програмата.

Трябват ви 10 точки и удостоверение за националната програма – значи сте на правилното място!

Едва ли има някой, който прочитайки всичко до този момент, да не е съгласен. До тук добре, но възниква въпроса кога, как и къде можем да преминем това толкова важно обучение. Трябва да изкараме курса, нямаме много време и вече е нужно да подходим по-отговорно. За да получите отговор на тези въпроси останете с нас и вижте как да преминете обучението.

Нормално е, когато търсите този курс, да подходите рационално – влизате в Google, пишете в търсачката “курс по пчеларство” и избирате. Всичко изглежда лесно и просто, но преди да изберете, е важно да знаете няколко много съществени неща. За да сте сигурни, че ще ви бъде признато удостоверението и курса, то трябва да е предоставено от лицензиран център за професионално образование, който е вписан в НАПОО. За да си спестите време и допълнителни проверки, можете да се доверите на нас. Нашият екип е проучил и отсял обучителните центрове, които работят бързо и отговорно. ОБРАЗОВАНИЕТО.БГ работи с легитимен Център за професионално обучение, който коректно организира така нужните обучения.

Виж колко лесно може да се случи!

Всеки е затънал до гуша от работа и ангажименти. Точно поради тази причина се препоръчва дистанционна форма на курса. При нея всичко е изключително лесно и става възможно най-бързо. Обучението от 30 учебни часа, което ви предлагаме да преминете се провежда по всяко време. За провеждането му не е нужно сформиране на група от няколко човека. Изпращат се учебните материали по куриер за наша сметка.След успешно преминаване на курса се изпраща удостоверението за пчеларския курс. Заплащането става по банков път или с наложен платеж по куриер. Учебните материали са подготвени от експерти практикуващи и допринасящи за развитието на пчеларството в България. Ако желаете да се запишете за обучение по пчеларство, можете да се свържете с нас на телефон 0885 556 672 или да използвате контактната форма на сайта.

Полезни връзки за начинаещи и напреднали пчелари:

Пчеларски книги, видео и информация от най-мощната група за пчеларство във Facebook – ПЧЕЛИН. За да използвате богатия извор от информация в секция файлове, е необходимо да заявите членство в групата. Информацията в групата е полезна, а потребителите са активни по всички въпроси, свързани с отглеждането на пчели. Можете да намерите информация за това какво мислят пчеларите за Наредба 10 и предложенията.
Национална програма по пчеларство 2017 г. – тук ще намерите информация за средствата по тази програма, както и информация за мерките към нея. Бюджетът към всяка мярка е описан с възможностите за финансиране. Може да прочетете важна информация за подвижното пчеларство и мярката, по която има възможност да се практикува.

Ако информацията, която сте прочели ви е помогнала, ще се радваме да я споделите от бутона:

Тагове: , , ,