Сидеров нахлу в НАТФИЗ – студентка в шок

Сидеров нахлу в НАТФИЗ – студентка в шок

Лидерът на политическа партия “Атака” нахлу в сградата на НАТФИЗ вчера около 20:00 ч. Той е бил придружаван от десетина здрави момчета и е търсил конкретен човек. Охраната на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” е направила безуспешен опит да го спре. След като не успял да намери лицата, които търсил продължил да се държи надменно.

Той заедно с депутата Чуколов са се качили на втория етаж, след като са изблъскали портиер. В този момент са се провеждали занятия. “Волен и хората му заплашиха студентите. Някои от тях са били обиждани грубо, наричани са с какви ли не имена. Едно момиче е в стрес и се нуждае от лекарска помощ”, разказа ректорът на НАТФИЗ професор Любомир Халачев.

Очевидец разказа, че заедно с групата е влезнало и лице с камера, което е записвало случващото се. Пристигнала е полиция, а потресените студенти са написали показания.
“Един от студентите в НАТФИЗ сподели, че ако след този случай, при който има толкова много свидетели, нищо не стане, ще напусне тази държава”, е казал още професор Халачев пред БГНЕС.

Тагове:

Източник: OFFNews