Детска градина “Веселото гардже”

Категория: Детски градини


Населено място: София


Адрес: ж.к. София парк 1766 сграда 16-З


Телефон: 02 967 0480


Мобилен: 0879 694 199


Имейл: info@veselotogardje.com


Facebook: Веселото Гардже - Частна детска градина


Web: http://www.veselotogardje.com/

За насГалерияЗапитване

Нашата мисия:

Вашето дете е уникално!
Затова нашият екип създаде среда, в която детето ви, заобиколено от нашите грижи, любов и внимание, ще направи едни от най-важните стъпки в живота си, в посока развитие на своята уникална личност!

Детска градина “Веселото гардже” се намира в подножието на Витоша, в ж.к София парк! П- прекрасно място, изпълнено с много зеленина през пролетта, слънце през лятото, снежни предизвикателства през зимата и прекрасните есенни цветове! Тук детето ви ще може да докосне всеки един сезон, а вие ще бъдете спокойни за неговата сигурност!

Сградата, специално проектирана за детска градина, както и всяко едно помещение, са съобразени и оборудвани спрямо европейските стандарти за работа с деца, в съответните възрастови групи.

Детската градина разполага с шест самостоятелни занимални, всяка от които има свое място за игра, хранене и сън! За специализираните занимания по езици, изкуства, спорт и др. са предназначени отделни зали, оборудвани в съответствие с нуждите на занятието.

На разположение на децата има и голям двор, с различни съоръжения за игра, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност на живота и здравето им.

Занимания:

Програмата, по която работим, включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят.

Всичко, което ще учим и откриваме с вашето дете, ще му помогне да развива своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.

Ежедневно ще развиваме основните умения за мислене, общуване, разбиране, вземане на решение, усещане за независимост и увереност, удовлетворение и гордост от постигнатото, концентрация и внимание, и още много.

Практическите занимания, част от програмата, ще помогнат на децата да се научат на дисциплина и отговорност, които са важни елементи от порастването и формирането на личността!

Следвайки програмата, която сме подготвили, вашето дете и нашият екип ще отговорят на много въпроси, свързани със заобикалящата ни среда. В резултат на това порастващият човек ще се научи да живее в хармония със себе си, да бъде толерантен към хората, с които ще се среща и природата, която го заобикаля.

Екип:

Екип от интелигентни, млади, амбициозни и енергични преподаватели са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.

Педагози, психолози, логопеди, спортисти, артисти и много други специалисти, в различни сфери, ще са на разположение на вашето дете и на вас!
Представители от различни географски ширини, народи и култури ще бъдат гости на детската градина и ще споделят с децата най-интересното за мястото, в което живеят, за културата и обичаите си и ще помагат за усъвършенстване на чуждите езици. Тези срещи и занимания ще обогатят знанията и представите на децата за света, ще засилят чувството им за толерантсност и ще провокират тяхната любознателност.

Вашето съобщение