Сдружение “Знам и Мога”

Категория: Учебни курсове


Населено място: София


Адрес: бул. "Евлоги Георгиев" 52


Телефон: 02 943 40 55


Мобилен: 0878 503095; 0888 503025;


Имейл: znamimoga@gmail.com


Facebook: Know and Can Association


Web: http://znamimoga.org/

За насГалерияЗапитване
Сдружение “Знам и Мога” е неправителствена организация, създадена през 2007 година, която има следните основни цели:

  • да разработва и прилага специализирани програми за развитие на способностите и интелекта на деца, младежи и възрастни;
  • да прилага съвременни методи и технологии за развитието на нетрадиционното обучение на децата и младежите в България;
  • да обучава кадри в областта на нетрадиционното образование;
  • да създаде собствена база данни и информационна система за събиране на професионална информация;
  • да стимулира и осигурява участието на членовете на Сдружението в национални и международни прояви;
  • да осигурява съдействие на всички знаещи и можещи творчески личности навсякъде по света без оглед на религия, етническа принадлежност, националност, вярвания, сексуална ориентация, пол или членство в Сдружението.

Нашите дейности днес

Сдружение „Знам и Мога” работи в две основни направления – разработване и реализиране на проекти в сферата на образованието и предлагане на образователни услуги.

Ние вече имаме над 30 успешно реализирани проекта по национални и европейски програми. Изпратили сме по програми и проекти за международен обмен и доброволчество над 200 младежи. Продължаваме активно да работим в сферата на европейските проекти, основно в сферата на неформалното образование. Ние, в Сдружение „Знам и Мога”, сме ориентирани към подпомагане на младите хора в процеса на развитието им. Затова започнахме да предлагаме обучения и програми, свързани с личностното израстване на младите хора.

Ние можем да ви помогнем в грижата за децата от начална училищна възраст до завършване на средно образование. В Сдружението можем да предложим детска занималня за ученици от предучилищна група до четвърти клас, курсове за подготовка на ученици от шести и седми клас за явяване на Национално външно оценяване и подготовка на зрелостници за явяване на Държавен зрелостен изпит по БЕЛ.

Сдружение „Знам и Мога” разполага с два офиса – административен и учебен. И двата офиса се намират в центъра на София. Административният офис се намира на Орлов мост на бул. “Евлоги Георгиев” 52 със самостоятелен вход откъм булеварда. Учебната база на Сдружение „Знам и Мога” се намира в близост до площад „Славейков“, на ул. „Рачо Димчев“ №6.

Разполагаме с три различни зали за обучения и стая за отдих.

Курсове:

Курсове по БЕЛ и математика за 6 клас
Курсове по БЕЛ и математика 7 клас
Подготовка за матури по БЕЛ
Пробни изпити по БЕЛ и Математика за 7-ми клас

Вашето съобщение