Кулинарна Академия HRC

Категория: Частни училища


Населено място: София


Адрес: ул. Д-р Петър Берон 9 (до НДК)


Телефон: +359 (2) 426 02 58


Мобилен: +359 884 037 049


Имейл: info@hrcacademy.com


Facebook: HRC Culinary Academy


Web: http://www.hrcacademy.com/

За насПрограмиЗапитване
Кулинарна Академия HRC – водещия кулинарен институт в Източна Европа

Динамичната, двугодишна програма по кулинарни изкуства в Кулинарна Академия HRC е разработен от лидери в образованието и кулинарната индустрия, за да съчетае интензивно практическо обучение със стажове в изискани ресторанти и известни хотели и курорти, с цел да предоставим на нашите студенти висококачествено образование за успешна кулинарна кариера навсякъде по света!
Академия HRC предлага професионална и модерна база, инструктори с богат международен опит и програма разработена изцяло на английски език!

Студентите в Кулинарна Академия HRC идват от различни страни от всички континенти и имат шанс да опознаят не само България, но и Великобритания, Европа, Близкия Изток, Африка и Америка! Платените стажове в някои от най-добрите хотели и ресторанти по целия свят наистина подготвят студентите за международна кулинарна кариера.

Обучението в Кулинарна Академия HRC е признато от Комисията за Акредитация на Американската Кулинарна Федерация като отговарящо на международните стандарти за 2-годишно кулинарно образование.

Нашата собствена Фондация HRC предлага стипендиантска програма, която осигурява стипендии за обучение в размер до 1000 Евро на учебна година в зависимост от академичния успех на студентите.

Кандидатстването в Кулинарна Академия HRC може да стане директно през нашия сайт чрез попълване на кандидатстудентски формуляр. Приемът е открит за следващите стартови дати на учебната година: Март и Септември 2016 г.

Ние бихме се радвали да ви посрещнем в Кулинарна Академия HRC в София, където можете да стартирате успешната си кариера в световния кулинарен бизнес!

База

Кулинарна академия HRC е в процес на реновация и оборудване на новата си сграда в центъра на София, столицата на България.

На 2500 квадратни метра са разположени 6 кухненски лаборатории. На разположение на студентите ще има шоколадова работилница, пекарна, демонстрационен ресторант, топла и студена кухни, сладкарска лаборатория и още. В тренировъчната винарна, компютърна зала, и най-голямата кулинарна библиотека в България студентите могат да подобряват теоретичната си подготовка на тема кулинария, храни, напитки и всичко свързано с тях. В демонстрационния театър с близо 100 места те ще могат да сеучат от едни от най-добрите готвачи в света.

Междувременно готвим в Национален Дворец на Културата и Ресторант Таланти (до НДК)

Вашето съобщение